De Sleutel naar je Ziel. In een Soul Key sessie worden vragen beantwoord als:

Waarom ben ik hier?

Wat is mijn missie?

Wat doe ik hier nu eigenlijk?

Waar gaat mijn leven om?

Wat is mijn opdracht?

Waarom gebeurt mij altijd….?

Waarom, waarom, waarom?

Het is een van de weinige therapieën waarbij een antwoord wordt gegeven op de waarom-vraag. In een sessie kun je je gids ontmoeten, andere mensen en wezens die antwoorden gegeven op jouw vragen, je kan je levensboek bekijken, contact maken met je zielengroep, zien waarom je voor dit leven hebt gekozen en eventuele verstrengelingen met vorige levens ontwarren.

Het klinkt misschien vaag en ‘spiritueel’ en dat is het in zekere zin ook. De antwoorden komen namelijk helemaal uit jezelf. Als therapeut breng ik je alleen naar de plek waar alle antwoorden te vinden zijn en begeleid ik je in je zoektocht daar.

Na ruim 25 sessies zie ik dat de meeste mensen antwoorden en inzichten vinden waar ze echt mee verder kunnen. Het geeft duidelijkheid over wat was en richting voor de toekomst.

Voor mij heeft de Soul Key zoveel helderheid gegeven over mijn missie en als ik terugkijk dan vallen heel veel kwartjes op hun plek. Ik begrijp ineens waarom ik altijd maar aan het leren was en ben, waarom ik steeds maar kennis wil overdragen, en waarom ik zo gedreven ben op bepaalde vlakken.

Het toepassen van de Soul Key, dus mensen hun eigen sleutel laten ontdekken, past helemaal bij mijn missie in dit leven. Daarom ga ik in oktober de master opleiding volgen en wordt ik uiteindelijk een van de allereerste trainers in Nederland van deze techniek.

Een sessie duurt zo’n 2 uur en kost 150 euro. Je kan dit boeken door een mail te sturen naar lti@lachtherapieinstituut.nl.

De training volg ik bij Martin Castor Peterson van The Hypno Academy International.