Heb je altijd al een boek willen schrijven? Of krijg je ook zo vaak te horen van business leraren dat je een eigen e-book moet hebben als krantenmagneet?

We horen vaak dat we voor de promotie van ons vak en onszelf een boek zouden moeten hebben. Of tenminste een e-book.

In deze workshop leer je in 1 dag hoe je in maximaal 3 dagen een e-book schrijft. Je leert de structuur van een compleet boek zodat je altijd kan downsizen naar een e-book, whitepaper of zelfs blog. Want ook bloggen is goed om te doen wanneer je je bedrijf in de wereld zet.

De vorige workshops waren een succes. Veel gehoorde reactie: “dit is nog leuker dan ik dacht” en “hoe simpel kan het zijn”. Twee dingen waar ik van hou 🙂

De laatste keer

cursus schrijf je eigen (e) boek

is geweest

20 mensen hebben geleerd hoe ze snel, eenvoudig en leuk hun eigen (e) boek kunnen schrijven. Voorlopig geef ik deze workshop niet meer omdat ik besloten heb me te focussen op wat belangrijk is voor mijn bedrijf. Maar mocht je een groep bij elkaar hebben die graag wil, ik kom graag de workshop geven.

Waarom ik de cursus zo mooi vindt? 

Snel, simpel en leuk schrijven is echt mogelijk en zelfs gemakkelijk. In 2013 leerde ik de tips en trics. Daarna schreef ik in 3 dagen het boekje dat je in mijn handen ziet, een ankertje. Het werd in 2014 uiteindelijk gepubliceerd door AnkhHermes (een uitgever heeft nu eenmaal meer tijd nodig dan de schrijver zelf 😉

Daarnaast schrijf ik regelmatig een nieuw e-book en publiceer ik in 2018 de boeken “Lilly & June en de lachjuf” en “W.I.S.H.”.