Na de oprichting van Voel je Blij bleek dat deze titel commercieel niet zo handig was. De moeder van een vriend bedacht de naam: Lachwinkel. Een gouden vondst, zo blijkt.

De Lachwinkel is op dit moment nog het grootste deel van mijn bedrijf. Omdat ik niet heel Nederland in mijn eentje kon bedienen ben ik gaan samenwerken met collega’s. Op dit moment is het samenwerkingsverband een groep van elf mensen groot. Zo hebben we bereik over heel Nederland en Vlaanderen.

De opleiding tot Laughter Yoga Leader geef ik samen met een van deze elf mensen, Luc van Imschoot uit Vlaanderen. We zijn heel verschillend zodat we niet alleen Nederland en België verbinden maar ook het mannelijke en het vrouwelijk, het zakelijke en het speelse.

Tijdens een lachworkshop ontvangen mensen van mij vrolijke ballonnen, samen met de tien tips voor wat je allemaal met je ballon zou kunnen doen. Omdat ik ze in bulk laat maken verkoop ik ze in mijn mini-winkeltje. Een winkel in een winkel zeg maar. Daar zijn nog een paar grappige artikelen te vinden.

Bij de Lachwinkel kun je

  • een lachworkshop boeken
  • aanmelden voor de tweedaagse opleiding tot Laughter Yoga Leader
  • vrolijke spullen kopen in het Lachwinkeltje

Kijk gerust eens verder op die website. In de blogartikelen vind je veel informatie over de lach, zowel wetenschappelijk als gewoon just for fun. De filmpjes onder MEDIA geven een klein beetje een indruk van hoe een workshop er aan toe gaat.

Meer informatie over Saskia >>