W.I.S.H. – het systeem waarmee jij je wensen waar kan maken

,

W.I.S.H.

 

Hoe leuk zou het zijn als je als je wensen waar zou kunnen maken? Nou, dat kan! Met mijn systeem W.I.S.H.

Wat is W.I.S.H.?

W.I.S.H. staat voor de vier stappen die je moet zetten om je dromen te gaan realiseren.

W

Wave Your Wand. Zwaai met je toverstafje. Vaak denken we over wat we willen, maar meestal in de vorm van wat we niet (meer) willen. In dit hoofdstuk leer je met je toverstafje zwaaien en schrijf je een brief naar Sinterklaas (want die geeft je wat je vraagt).

I

Identify Your Dwarfs. Identificeer je dwergen. De zeven dwergen van Sneeuwwitje staan model voor je innerlijke stemmetjes. De onhandige jij, de vrolijke, de mopperende. Wat hebben ze je te brengen? Hoe helpen ze jou, of, lastig genoeg, hoe werken ze je tegen? In dit hoofdstuk ontdek je hoe dat precies zit en zet je ze voor je aan het werk.

S

Slay Your Dragons. Versla je draken. De meeste dromen en wensen zijn niet uitgekomen omdat er ‘iets’ is wat het tegenhoudt. Een angst. In dit hoofdstuk laat ik je zien hoe je die draak van angst verslaat zodat je wensen en dromen bijna als vanzelf naar je toe lijken te komen.

H

Happily Ever After. Ze leefden nog lang en gelukkig. Ja, hoe dan? Moord en doodslag, de prins verslaat de draak, de prinses wordt gered en ze leefden nog lang en gelukkig. We hebben dus geen idee hoe dat deel eruit ziet. In dit laatste hoofdstuk maak je je wens waar en leer je de ‘quick wish’.

 

De crowdfunding voor het boek liep niet zoals ik gehoopt, gedacht en gewenst had. Maar zoals dominee Schueller ooit zei: “every setback is a setup for a comeback.” In september starten in ieder geval de workshops. Eerst zonder boek en later… dat zal blijken.

Cover WISH 16pIedereen die gesteund heeft in de crowdfunding heeft dit boekje thuisgestuurd gekregen. Jij kan het nu downloaden op de website van W.I.S.H.

Een van de belangrijkste conclusies na de workshops en de crowdfunding is dat ik W.I.S.H. ga aanpassen. Niet omdat het niet werkt, het is een fantastische methode. Maar omdat de wereld niet meteen snapt wat het is.

Dus in 2018 verschijnt “de Prins op het Witte Paard”. Speciaal voor vrouwen die het daten zat zijn en zich net als ik afvragen: “hoe krijg ik het toch voor elkaar om van die prins een kikker te maken?” Met behulp van de methode W.I.S.H. leren zij wat ze nu echt willen van die prins (W), welke stemmetjes de boel saboteren (I), welke angst de nek omgedraaid moet worden (S) en hoe ze uiteindelijk lang en gelukkig kunnen leven (H).

Hou me in de gaten 🙂